Projekty v přípravě

Snížení energetické náročnosti gastroprovozu - MŠ Střed

IMG_0506
Vytvořeno:

Předmětem projektu je snížení konečné spotřeby energie a úspora primární energie z neobnovitelných zdrojů na technologických zařízeních v Mateřské škole Střed.

Stávající gastrotechnologie v MŠ je tvořena energeticky náročnými spotřebiči, které nesplňují nejen provozní, ale i technické nároky na moderní stravovací provoz. Záměrem projektu je náhrada stávajícího zastaralého a nehospodárného gastrozařízení za nové, úspornější.                                                                                                                 

Cílem projektu je snížení energetické náročnosti gastroprovozu, zvýšení energetické hospodárnosti a snížení nákladů školní kuchyně a obecně snížení negativních dopadů provozu na životní prostředí.

 Harmonogram projektu

 01/2021 – 09/2026

 Struktura financování

 Na realizaci projektu jsou poskytnuty finanční prostředky z Ministerstva životního prostředí v rámci Operačního programu Životní prostředí 2021-2027. 

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií.

 Celkový rozpočet projektu:   4 043 946,76 Kč 

Maximální výše dotace EU:   1 743 675,08 Kč

Spolufinancování z rozpočtu města Kyjova: 2 300 271,68 Kč

6j1hr8b7ihj

Přiložené soubory