Město

Kyjovjáci získají nové příspěvky. Spouštíme Kyjovskou kartu

aktivní město
Vytvořeno:

Radnice nově zavádí příspěvek na volnočasové aktivity pro všechny Kyjovjáky. Díky projektu „Kyjovská karta s Aktivním městem“ získají občané příspěvek, který následně uplatní při nákupu vstupenek na představení, koncert, plavání, na kroužky, školní i mimoškolní aktivity dětí, kurzy i další aktivity sportovního, kulturního a poznávacího charakteru. 

Jednou z podmínek pro získání podpory je trvalý pobyt na území města Kyjova. Nově přihlášení k trvalému pobytu získají 5 000 korun. Stačí od září ohlásit na Městském úřadě Kyjov změnu trvalého pobytu, zaregistrovat se v systému Aktivní město a požádat o příspěvek „Kyjovská karta s Aktivním městem - Nový Kyjovják“. Město však myslí i na stávající občany Kyjova, a dětem, dospělým i seniorům přispěje na volnočasové aktivity 1 000 korun. V obou případech lze příspěvky využít jednorázově, nebo utrácet postupně. 

Zařízení, kde lze příspěvky uplatnit:

  • aquapark
  • městské kulturní středisko
  • dům dětí a mládeže
  • městská knihovna
  • informační centrum
  • město Kyjov (parkovací karty)
  • základní a mateřské školy

Věříme, že tato podpora povede k lepšímu zdraví obyvatel, posílí se komunitní život a nezanedbatelné jsou i vzdělávací přínosy. 

Více informací naleznete v přiložených souborech, můžete se ale přijít poradit i do knihovny (senior point) či do informačního centra. Více o projektu, pravidlech i podmínkách čerpání příspěvků se dočtete také na www.aktivnimesto.cz

Přiložené soubory

Mohlo by Vás zajímat

foto
2

Dle Českého hydrometeorologického ústavu se na Českou republiku ženou vydatné deště. Extrémní srážky se nevyhnou ani našemu kraji, a to od čtvrtka až do konce týdne. Doporučujeme:…