Město

Narodilo se vám letos miminko? Zasaďte za něj strom

foto
Vytvořeno:

I letos pořádáme akci pro maminky a tatínky, kterým se v tomto roce narodilo či ještě narodí miminko. Alej života však tentokrát čekají změny, sázet se budou třešně a navíc na novém místě. Rodiče je společně zasadí 3. listopadu od 14 hodin podél cesty, která propojuje ulici Havlíčkovu s cyklostezkou do Skoronic. 

S ohledem na omezenou kapacitu se však dostane maximálně na 20 nejrychlejších zájemců. Podmínkou je trvalý pobyt v Kyjově a podání přihlášky do 15. října. Vyplněný formulář je možné přinést na podatelnu v přízemí radnice, nebo jej zaslat na email: t.blazek@mukyjov.cz. Následně budou uzavřeny dohody o účasti v projektu. 

Stejně jako v uplynulých letech se rodiče na výsadbě spolupodílí částkou ve výši 500 korun. Město Kyjov zajistí ke každému stromu cedulku. Záleží na rodičích, co na ní bude uvedeno (jméno a datum narození dítěte, nebo pouze iniciály a rok narození, případně krátký citát - možností je celá řada). 

Údržbu vysazených stromů v aleji života zajišťují pracovníci technických služeb, stejně tak náhradu, pokud náhodou některý ze stromků uhyne.

 

Realizaci projektu podporuje Nadace ČEZ www.nadacecez.cz

5euynthkmw9

Přiložené soubory

Mohlo by Vás zajímat

foto
2

Dle Českého hydrometeorologického ústavu se na Českou republiku ženou vydatné deště. Extrémní srážky se nevyhnou ani našemu kraji, a to od čtvrtka až do konce týdne. Doporučujeme:…